Vi arbejder lige nu på en fantastisk lydudgave af bogen.

Forlaget

Ættaborg er også et forlag, et forlag der har til formål at give gode oplevelser til læseren og skabe dragende universer, du har svært ved at slippe. Udgivelserne bliver skrevet i et univers i spændingsfeltet mellem fantasi og virkelighed i den nordiske kultur.

Vi støver de gamle myter og fortællinger af og puster nyt liv i dem, så de beriger mit og forhåbentlig også dit liv i nutiden. For os er det en virkelighed vi tilvælger, verden er simpelthen for kedelig, uden tanken om at der bor nisser i skovbrynet. Har du et litterært værk på hjerte, men mangler et forlag? Så ønsker vi at hjælpe med at gøre din drøm til virkelighed, vi har eksperter tilknyttet, der står for alt fra korrekturlæsning, opsætning, grafik mm. kontakt os og lad os høre mere om dine idéer.

Vores første udgivelse

Mellem hedenskab og kristendom – Folketroens Væsner: Bogen beskriver individuelt, deres natur og vaner, samt den belyser de forbindelse der ligger i folketroens balance mellem hedenskab og kristendom. Den tegner et samlet kultur-billede, der forbinde os fra fortidens gravhøje og helt frem til i dag. Målet er på den ene side at få folketroens væsener tilbage i folks hjem og bevidsthed, og på den anden side at udvide folks oplevelse af naturen og nuet. Væsnerne præsenteres respektfuldt og “realistisk”, ud fra et seriøst animistisk perspektiv. Den visuelle oplevelse suppleres af originale 30 akvareller i forskellig strørrelse malet af Bianca Lykke Petersen. Udover Væsnerne, indeholder bogen også en række natur billeder, samt et billede af Evald Tang Kristensen. Der i høj grad også er en af hovedpersonerne i bogen, da det meste viden vi har om folketroen, er indsamlet af ham. Hvorfor der også dedikeres en del sider i bogen specielt til ham.

Lån bogen på dit bibliotek eller køb den hos din nærmeste boghandler. Har de den ikke allerde, så kan de bestille den hjem til dig!

Hos boghandlere eller på nettet kan du også købe denne oversigtsplakat af Folketroens Væsner.